Header

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


INTRODUCERE


Acest document este creat cu scop informativ, pentru a stabili termenii și condițiile de utilizare ai site-ului, politica de confidențialitate, termeni ce trebuie respectați de ambele părți. Accesul la informații și servicii, se va face prin intermediul site-ului www.newegreta.ro.

Site-ul www.newegreta.ro reprezintă proprietatea S.C. NEW HOTEL EGRETA S.R.L. cu sediul social în judetul Tulcea, localitatea Dunavatu de Jos, strada Egretei, numarul 7, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu numarul J36/464/2013, cod fiscal RO 32490105.

Orice utilizare a site-ului și a conținutului acestuia decât cele deja permise prin prezentul document este interzisă și se va pedepsi conform legilor în vigoare.


CE TIP DE DATE SE PRELUCREAZĂ?


În momentul utilizării site-ului www.newegreta.ro, datele cu caracter personal pe care le veți oferi vor fi: NUME, PRENUME, ADRESĂ DE E-MAIL, NUMĂR DE TELEFON, cu posibilitatea cererii unor alte informații pe care le veți oferi complet conștient de prezenta politică de confidențialitate, oferind astfel acordul dumneavoastră pentru prelucrarea lor.


CARE ESTE SCOPUL PENTRU CARE SE PRELUCREAZĂ DATELE DUMNEAVOASTRĂ?


Datele cu caracter personal pe care le furnizați în momentul în care folosiți site-ul www.newegreta.ro, vor fi prelucrate pentru:

Contractul între părți, respectiv dumneavoastră și S.C. NEW HOTEL EGRETA S.R.L.(preluarea cerințelor dumneavoastră de servicii, validarea lor și facturarea în momentul expedierii acestora)

Pentru ca, S.C. NEW HOTEL EGRETA S.R.L. să îndeplinească fiecare cerință a legii pentru prestare servicii prin intermediul paltformei www.newegreta.ro și a cerințelor fiscale.

Pentru campanii de marketing efectuate prin mijloace online sau sms, acestea având ca scop doar comunicarea unor informații cu privire la profilul site-ului.

În acest scop dumneavoastră aveți dreptul de a accepta/refuza această modalitate de prelucrare a datelor, furnizarea lor fiind voluntară.

Pentru rezolvarea eventualelor reclamații primite de la dumneavoastră

Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră în cadrul platformei www.newegreta.ro.


Efecutarea unor sondaje ce pot ajuta la o mai bună și eficientă utilizare a site-ului.

Datele pe care le introduceți în formularele din site trebuie să fie întocmai datele dumneavoastră personale, nu ale unor terți, iar acestea să fie corecte.


CÂT TIMP VI SE VOR PRELUCRA DATELE?


S.C. NEW HOTEL EGRETA S.R.L. își rezervă dreptul ca după acordul oferit de dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, acestea să fie utilizate în scopurile menționate mai sus în prezentul document, atât timp cât consideră a fi necesar. Daca doriți ca datele să nu vă mai fie prelucrate, deși în prealabil v-ați oferit acordul, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: gdpr@newegreta.ro.


COFIDENȚIALITATEA DATELOR


Pentru a putea prelucra datele dumneavoastră în scopurile propuse și nu în alte scopuri imorale sau ilicite, acestea vor fi dezvăluite către partenerii S.C. NEW HOTEL EGRETA S.R.L., pentru a putea avea o activitate a site-ului extrem de eficientă. Acești parteneri vor păstra în tocmai confidențialitatea datelor dumneavoastră personale. Cazurile posibile în care vom dezvălui datele cu caracter personal pe care le furnizați ar putea fi:

Servicii de curierat în cazul în care trebuie să vă expediem diverse articole;

Efectuarea unor analize de date, testare și observarea unor tipare de activitate;

Pentru campanii de marketing, din punct de vedere legal;

Atunci când legea obligă dezvăluirea acestora;


Prin utilizarea site-ului www.newegreta.ro vă oferiți acordul cu această politică de confidențialitate, și nu veți avea dreptul ulterior de a reclama aceste acțiuni.


CONSIMȚĂMÂNTUL DUMNEAVOASTRĂ


În momentul în care folosiți website-ul www.newegreta.ro, accepați prezentul document ce descrie politica de confidențialitate privind colectarea, stocarea, prelucrarea și procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În orice moment doriți puteți să refuzați colectarea și prelucrarea acestora, solicitând astfel: ștergerea datelor colectare, stoparea prelucrării lor.


DREPTURILE UTILIZATORULUI


S.C. NEW HOTEL EGRETA S.R.L. oferă utilizatorului drepturile recunoscute de Legea Română în ceea ce privește colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestuia. Conform cu Regulamentul General de Protecție al Datelor cu Caracter Personal, vi se oferă următoarele drepturi:

Accesul la datele personale;

Posibilitatea modificării datelor personale;

Posibilitatea cererii ștergerii din baza de date a datelor cu caracter personal.


ALTE CLAUZE


Prezentul document este guvernat și va fi de altfel interpretat de legea română. Orice probleme ce apar în timp ce utilizați site-ul se vor soluționa pe cale amiabilă, iar dacă acest fapt va fi imposibil, se va apela la instanțele competente. Prezentul document oferă informațiile necesare cu privire la colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care apar nelămuriri, întrebări sau orice alte tipuri de cereri, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: gdpr@newegreta.ro