IMG_8598
Să ne bucurăm de minunile naturii
NEW EGRETA

O oază de confort în inima Deltei

REZERVĂRI
MENIU
BOOKING
New Egreta Resort


NEW EGRETA RESORT este o oază de confort în inima Deltei cu acces facil pe șosea, parcare gratuită și debarcader propriu generos, unde o echipă de profesioniști este pregătită să ofere servicii hoteliere de top, programe tematice, biodiversitate și experiențe de neuitat pe canale și lacuri, fie că ai aparatul de fotografiat cu tine sau setul de lansete și momeli de pescuit.
Poftiți de gustați Dobrogea!
Pentru pasionații de gourmet și enologie, Dobrogea este extrem de ofertantă prin diversitatea ei. Regiunea are un terroir distinct, cu multe microclimate, secondat de un amestec de etnii ce conviețuiesc impreună de secole.
La New Egreta Resort, această uimitoare diversitate este transpusă în meniul creat de echipa noastră de profesioniști ai plitei și ai tasse du vin-ului. Bucătarii și somelierii restaurantului și-au dovedit măiestria în continuarea aventurii prin experiențe senzoriale memorabile.
Preparate specifice fiecărei etnii își intersectează provocator aromele și gusturile, fiind susținute de vinuri de clasă, reprezentative pentru podgoriile dobrogene. Evident că peștele este "vedeta principală". Și, pentru că tendința generală se pune pe trasabilitatea materiei prime folosite la prepararea unor delicii locale, precum storceagul din sturion, borș de pește, saramură sau plachie din crap sau somn, folosim pește din amenajările piscicole proprii. Astfel, protejăm tezaurul piscicol al Deltei Dunării, oferind o alternativă sustenabilă celor ce iubesc produsele tradiționale din pește și susținând biodiversitatea zonei.
Vă așteptăm cu drag la New Egreta Resort!

IMG_8571
Poftiți de gustați Dobrogea!

New Egreta Resort a promovat de mai mulți ani, în diferite forme, "degustarea" naturii unice a Deltei Dunării. Noutatea este că, începând din acest an, am adunat toate experiențele anterioare într-un concept unitar, închegat în jurul "lăzii de zestre" a patrimoniului natural de aici.

New Egreta Resort este un complex turistic clasificat cu 4 stele, situat în inima Deltei, în Dunavățu de Jos. Practic, este o bază ideală de incursiuni în zonă, fie pe apă, cu barca, plecând din mini-portul hotelului, fie pe uscat, datorită accesului facil pe șosea.

Resortul nostru devine Km 0 pentru toți iubitorii de natură, fotografie de natură și de viață sălbatică (wildlife). Un loc de întâlnire la înalte standarde ale ospitalității pentru cei interesați de frumusețea autentică a Deltei Dunării în particular și a Dobrogei în general.

Până vom avea bucuria să fim gazdele dumneavoastră, aici puteți găsi informații de interes turistic, fotografii cu animale și păsări sălbatice, materiale video și experiențe relatate de cei ce s-au aventurat pe canalele Deltei, printre grinduri, păduri seculare și lacuri. Sau de către cei care au cutreierat Dobrogea pe la cramele din zonă, pe la una din cetățile antice sau medievale, ori pe la câte o mănăstire veche.

Vă așteptăm cu drag!

IMG_7102

IPA Brașov

New Hotel Egreta înseamnă pentru noi tot ce se poate mai frumos! O oază de liniște, pace, confort și relaxare. Oamenii de aici sunt minunați! Vom reveni cu drag de fiecare dată.

IMG_9247

Alin Ciobanu

Un loc minunat cu personal deosebit de amabil și profesionist. Un loc care merită promovat! Mulțumim frumos pentru ospitalitate.

IMG_1358

Cozma Ionuț

Felicitări pentru tot ceea ce faceți, pentru locul pe care l-ați ales, pentru serviciile oferite, pentru personalul de care dispuneți. Cu siguranță voi reveni împreună cu familia.

New Egreta Resort
SERVICES
  • Restaurant/Terasă
  • Excursii/Pescuit Delta Dunării
  • Degustări vin/whisky
  • Sală conferință
  • Fitness/Spa
  • Bowling/Biliard/Darts
ADRESE
LOCATIE
Str Egretei nr 7, Dunavațu de Jos, Comuna Murighiol, Județul Tulcea
Rezervări
Buletin informativ
CONTACT
Email:
rezervari@newegreta.ro
Telefon:
0740 037 374
LINK-URI